Plan B

“Let’s work with what we’ve got” we said to ourselves…. which lead us to plan B; reworking the square footage that we have to better suit our lifestyle.

The conservatory has always been a love-hate room (in the summer it is like a sauna and in the winter it is like a fridge!), so what better than to remove it all together and use it’s footprint along the whole back of the kitchen/dining room to create one large open plan space – ideal for us as a family and an extension of the main house.

Drawings were created and plans were once again submitted to the council. After a further 12 weeks, to our joy, the plans were given a “Grant” – fantastic!

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s